Batuhan Karadeniz, Vanspor FK’ya transfer oldu

Profesyonel kariyerinin 15. yılında olan Batuhan Karadeniz, 14. takımına imza attı. TFF 2’inci Lig’de yeni sezon öncesi hedefe oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Vanspor FK, santrfor Batuhan Karadeniz’i transfer etti.

Vanspor FK’dan resmi açıklama geldi

Vanspor FK’dan yapılan açıklamada “Santrafor mevkiinde oynayan kariyerinde sayısız başarı bulunan milli futbolcu Batuhan KARADENİZ ile 2022 – 2023 futbol sezonu için Kulübümüz İkinci Başkanı Veysel ÜRÜM, As Başkanımız Özcan KARA, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih SARP, Genel Sekreterimiz İsmail AYAZ ve transfer komitemizin göstermiş olduğu yoğun çalışma ve emek sonucu Vanspor şanlı formasını giymek üzere anlaşma sağlanmıştır. Vanspor Futbol Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezon 3’üncü Lig’de Iğdır FK formasıyla 16 kez rakip fileleri sarsan Batuhan Karadeniz adı son dönemde Manisa FK, Göztepe ve Sakaryaspor ile anılıyordu.

Batuhan Karadeniz’in performansı

Batuhan Karadeniz, geçen sezon Iğdır FK formasıyla 36 maça çıkıp 16 gol – 3 asistlik performans sergiledi.

Batuhan Karadeniz hangi takımlarda oynadı?

  1. Beşiktaş
  2. Eskişehirspor
  3. Trabzonspor
  4. Elazığspor
  5. Sivasspor
  6. St. Gallen
  7. Şanlıurfaspor
  8. Sakaryaspor
  9. Adana Demirspor
  10. Bandırmaspor
  11. Tuzlaspor
  12. Hekimoğlu Trabzon
  13. Iğdır FK
  14. Van Spor FK

Batuhan Karadeniz’in Milli Takım kariyeri

Batuhan Karadeniz milli takım açısından birçok farklı kategoride görev aldı. Yetenekli oyuncu u-15 ile beraber u-16 ve u-17 milli takımlarında formayı terletti. Ardından 11 Ekim 2008 yılında ilk defa A Milli Takım formasını giydi ve Bosna-Hersek milli takımına karşı mücadele etti. Fakat oyunun 38. dakikasına omuzundan sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. 2009 yılında Avrupa Şampiyonası U-21 maçında çıkan Batuhan Karadeniz, burada önemli bir performans gösterdi.

Yorum yapın