MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu İstifa Etti

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu İstifa Etti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa etmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu’nda da şok gelişmeler yaşanıyor.

Merkez Hakem Kurul (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifa kararının almasından sonra yeni MHK Başkanı’nın kim olacağı merak edildi. Yeni bilgiye göre yeni MHK Başkanı Sabri Çelik olacak.

Üçüncü kez koltuğa oturacak

Çelik böylece üçüncü kez MHK koltuğuna oturacak. Çelik, ilk olarak 2004-2005 arasında MHK Başkanı olmuştu. Çelik, 2019 yılında da yaklaşık 5 ay bu görevi üstlenmişti. Çelik ayrıca, Bülent Yavuz ve Hilmi Ok başkanlığındaki MHK’larda da üye olarak görev almıştı.

Ferhat Gündoğdu İstifa Etti

A Spor’un haberine göre; Merkez Hakem Kurulu, istifa kararı aldı. TFF’de Nihat Özdemir’in ardından istifalar gelmeye devam ediyor. Özdemir’in ardından Merkez Hakem Kurulu da görevini bırakıyor

Kariyerli hakemlere düdük astırdı

Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemlerin de içinde bulunduğu toplam 13 hakem hakkında verilen ihraç kararında Ferhat Gündoğdu, büyük rol oynamıştı. MHK’nın önerdiği liste, TFF tarafından kabul edilmiş ve listede bulunan hakemlere düdük astırılmıştı.

Fenerbahçe ve Başakşehir istifa istemişti

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in görevi bırakmasına rağmen MHK’nın görevine devam ettiğini vurgulayan bir açıklama yayınlamış ve verilen yanlış kararların ardından MHK’yı istifaya davet etmişti.

Bu yazıya oy ver!
Yorum yapın